Projekt- och/eller förvaltningsledare inom GoodTech!

Sista ansökningsdag: 2023-03-30

Stad: Stockholm

Ansök

Vill du jobba i en familjär organisation som värdesätter balans mellan arbete och fritid? Hos oss finns möjlighet att jobba med GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället! Vi drivs av vår värdegrund TEAM: Transparens, entreprenörskap, ansvar och mod.  

Nu söker vi dig med minst 5 års erfarenhet av projekt- och/eller förvaltningsledning som vill ha möjlighet att jobba med spännande uppdrag i tvärfunktionella leveransteam. Ansök idag så kontaktar vi dig – vi tillämpar löpande urval!   

Om rollen    

På Softronic har vi ofta långa åtaganden där vi tar stort ansvar. Våra starka och långa relationer med våra kunder ger möjlighet att få jobba i olika typer av uppdrag vilket skapar variation och möjlighet att ständigt utvecklas.   

I din roll som projekt- och/eller förvaltningsledare kommer du driva innovativa och driftsäkra tekniska lösningar. Syftet med ditt arbete är att förenkla både kunders och slutanvändares arbete och vardag.   

Dina arbetsuppgifter är bland annat:   

– Leda applikationsutveckling i ett- eller flera tvärfunktionella team 
– Arbeta utifrån förvaltningsmodellen PM3 samt enligt ITIL   
– Ta fram- och följa upp budget, planering m.m. samt löpande kunddialoger  
– Arbete i sprintar med dagliga standups, demos inför release och retros efter release  

Känner du igen dig?   

Vi tror att du har:      

– Högskole- eller universitetsutbildning inom system- och datavetenskap eller motsvarande eftergymnasial utbildning    
– Minst 5 års erfarenhet av projekt- och/eller förvaltningsledning inom applikationer 
– Erfarenhet och goda kunskaper inom PM3  
– Förmåga att obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift  

Meriter:  

– Tidigare erfarenhet som konsult 
– Förståelse för produkter från Atlassian, exempelvis Confluence och Jira 

När vi ser till dina personliga egenskaper tror vi att du är organiserad, kommunikativ, har ett positivt sätt och vågar vara transparent. Våra omdömen från kund, som vi är mycket måna om att behålla, och som vi vill se hos alla på Softronic är: Pålitliga, tillgängliga, kunniga, ansvarsfulla, personligt engagerade och professionella.    

Om Softronic    

Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.    

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.   

Om det här låter som något för dig så är du välkommen in med din ansökan. Har du frågor, kontakta gärna Thomas Tienso, thomas.tienso@softronic.se