Projekt- och förvaltningsledare

Sista ansökningsdag: 2023-04-07

Stad: Stockholm

Ansök

Softronic söker dig som vill ta ansvar för teamleveranser och som är bekväm i dialogen med kund.
Det händer mycket hos oss just nu och vi behöver stärka upp med personer som vill ta någon eller båda av dessa roller. Vi vill gärna träffa dig som är tillräckligt trygg i din erfarenhet för att kunna axla flera av dessa roller och självständigt lösa uppgiften.

Förvaltnings- och projektledarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för utvecklingsteamets planering och leverans i projekt och förvaltning. Detta innebär att säkerställa att bra arbetsrutiner och processer finns samt att dessa efterlevs. Vidare ska man hantera problem/incidenter i produktion samt agera förebyggande.

Oavsett vilken roll du sätts i är det viktigt att du har en god teknisk förståelse. Det kommer krävas för att kunna fatta snabba och korrekta beslut, koordinera arbetet och för att kommunicera internt och med kund. För att nå framgång i detta uppdrag bör du kunna agera i ett högt tempo och snabbt ställa om enligt nya förutsättningar. Du bör även ha hög social kompetens, vara duktig på att kommunicera och samverka samt lösa problem med både interna och externa parter.
Vi är ett konsultbolag och kundkontakt är en viktig faktor i samtliga av dessa roller.

Erfarenhet (ska-krav)
 – Minst 2 års erfarenhet av projekt- och/eller förvaltningsledning i IT-organisation
 – Erfarenhet av systemutveckling

Kompetens (ska-krav)
 – Eftergymnasial utbildning inom Data/IT, eller motsvarande kompetens
 – Projektledningscertifiering eller liknande utbildning
 – Flytande svenska i tal och skrift

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Kontakt
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Tomas Anderberg via mail; tomas.anderberg@softronic.se  OBS! Skicka inga ansökningar till denna adress. För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner.

 

Vi har gjort våra medieval, säljsamtal undanbedes.