Rekryterare

Sista ansökningsdag: 2021-12-22

Stad: Stockholm

I rollen som rekryterare arbetar du med att hitta Softronics framtida medarbetare. Du blir i många fall vårt ansikte utåt och det är viktigt att du kan marknadsföra Softronic som en attraktiv arbetsplats. Tjänsten innebär att du proaktivt ska hitta och rekrytera lämpliga kandidater genom kreativitet och engagemang.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta aktivt med search och headhunting, skriva och uppdatera annonser, mötesbokning med kandidater, referenstagning och tester samt att driva rekryteringsprocessen framåt. Du kommer även hjälpa till med rekryteringsevents och arbeta för att stärka Softronics employer brand.
Du jobbar tätt ihop med Affärsområdeschefen, konsultcheferna, HR/Talent Manager samt marknads- och kommunikationsansvarig.
För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du har ett stort eget driv och engagemang att lyckas med dina mål. Du tycker om att arbeta självständigt men gillar även att arbeta i team.

Din bakgrund
Du har arbetat som rekryterare inom IT och allra helst med konsultaffären. Du har ett upparbetat nätverk på LinkedIn och andra kanaler samt i branschen. Vi, liksom du, vet hur svårt det är både att rekrytera inom IT och att dessutom hitta rätt egenskaper för en potentiell konsult. Det ställer såklart stora krav på tålamod hos dig. 

Övrigt
Du kommer bli en viktig del i att hitta kandidater som matchar Softronics värderingar och fortsätta sprida vårt varumärke. Våra årliga medarbetarundersökningar ger oss mycket goda betyg och återkommande är fantastiska kollegor, gemenskap, högt i tak, frihet under ansvar etc.  Behöver du social stimulans, då kan du vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av?

Vi ger möjlighet att arbeta på distans och är en s.k. hybrid arbetsplats. Tjänsten är placerad i Stockholm. 

Kontakt vid frågor
Sänd in din ansökan till oss redan idag, vi kommer att göra vårt urval löpande.
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Therés Hesselgren Zaar (Talent Management/HR) på tfn 0708-813 073 alt. thz@softronic.se