SDM IT-infrastruktur

Sista ansökningsdag: 2022-07-07

Stad: Stockholm

Om tjänsten
Till ett av våra kunduppdrag söker vi nu en SDM IM som kan agera i en roll som funktionsansvarig. Tjänsten innebär att du kommer att ansvara för att den tekniska IT-leveransen till kunden fungerar som en helhet. Du samordnar och integrerar olika tjänsteleveranser från olika leverantörer och ser till att arbetet går framåt. I din roll är du navet som binder ihop ledning med slutkunder och leverantörer.

Du arbetar under stort eget ansvar i en paketerad ”IT-avdelningstjänst” tillsammans med två kollegor från Softronic. Tillsammans ansvarar ni för att förvalta och vidareutveckla IT-leveransen hos Kunden idag och på sikt.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Ledning, samordning, uppföljning, förvaltning och tillhandahållande av IT
• Budgetansvar, ekonomistyrning och kvalitetsstyrning av IT-leveransen
• Samverkan och dialog med slutkunder
• Proaktivitet och förslag till förbättringar och ökad effektivitet av IT-leveransen
• Säkerställa att IT-leveransen uppfyller tillämplig dataskyddslagstiftning och avtalade SLA:e

För att trivas i rollen
För rollen som SDM IM tror vi att du har erfarenheter inom likande roller sen tidigare. Du får gärna ha relevant akademisk examen och ett antal års bred erfarenhet av IT-branschen. Utöver det är det önskvärt att du är väl förtrogen med ITIL som ramverk.
Då rollen innefattar samordning och fullföljning så behöver du vara kommunikativ med god förståelse för IT-leverans och ha ett strategiskt förhållningssätt. Vi tror att du är ute efter en roll där du får ha flera kontaktytor i en roll med stort ansvar och där du känner att du gör skillnad.

Vad du erbjuds
Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus. Du kommer ingå i ett team av leveransledare som i nära samarbete stöttar varandra i sina respektive åtaganden. Genom att fokusera på Kundens affärsverksamhet och affärsnytta erbjuds du även möjligheten att utvecklas genom att lära dig nya branscher.

Om Softronic och GoodTech
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Låter det intressant, tveka inte att skicka in din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring rollen eller hur det är att jobba som konsult är du varmt välkommen att kontakta Åsa Granath via e-post asa.granath@softronic.se. Observera att vi inte tar emot eller hanterar ansökningar via mail.

Var det här jobbet inte riktigt för dig eller kanske inte bra tajming just nu bara?
Connecta med oss och anmäl dig för Softronic nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad kring framtida nyheter, Event/Seminarier och jobbmöjligheter hos oss på Softronic.