Senior Javautvecklare

Sista ansökningsdag: 2021-08-21

Stad: Stockholm

Vi söker dig, en motiverad Javautvecklare som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Vi ser att du har 3–4 års erfarenhet och känner dig bekväm i att skapa nya lösningar med Java och OpenSource med hjälp av de senaste teknikerna inom Microservices, Containers och DevOps.

Softronic är ett växande bolag med mer än 400 konsulter och arbetar främst med teamuppdrag där vi levererar lösningar till våra kunder inom e-hälsa, bank & finans samt offentlig sektor. De flesta av våra team sitter inhouse men vi finns även på plats hos våra kunder. 

Utbildning och erfarenhet
 – Utbildning inom system- eller datavetenskap
 – Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 – Erfarenhet i Java 6+
 – Erfarenhet av Java EE / J2EE

Meriterande
 – Erfarenhet av containerbaserade tjänster
 – CI /CD
 – Web services /REST
 – Microtjänster

Vem är du?
Precis som dina kollegor har du en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt har en förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor som dem är och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper samt lära dig nya från andra.

Vad vi erbjuder dig
Softronic är ett bolag med mer än 30 års erfarenhet. Vi jobbar med innovativa samhällskritiska nationella tjänster som ständigt vidareutvecklas och som bidrar till verklig samhällsnytta – det är vad vi kallar GoodTech. Vi driver stora projekt vilket innebär långsiktiga samarbeten med våra kunder. På Softronic erbjuds du en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt. Hos oss har du en möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet. Du är välkommen med nya idéer som kan berika vår gemenskap och kultur ytterligare.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Anders Wannfors, konsultchef, på anders.wannfors@softronic.se alt Theres Hesselgren Zaar, HR, på thz@softronic.se