Senior .NET utvecklare till affärsområdet Digitalization Partner

Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Stad: Stockholm

Är du en senior .NET utvecklare som vill vara med och bidra till samhällsutvecklingen och jobba med “GoodTech” – då ska du läsa vidare.
Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och driver ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kolleger som kommer direkt från högskolan såväl som kolleger med lång erfarenhet. Vi sitter i moderna lokaler i Hammarby sjöstad men har för avsikt att arbeta enligt det ”nya hybrida kontoret” där det finns möjlighet att arbeta hemifrån delar av din vecka.

Affärsområdet Digitalization Partner verkar för att vara den främsta partnern för våra kunder i sin digitalisering. ”Vi drivs av att medverka till ett hållbart samhälle genom att alla ska få tillgång till högklassig service genom våra tjänster inom digitalisering”

Har du flerårig erfarenhet av .NET utveckling och tycker det är spännande att digitalisera Sverige så är du välkommen till oss på Softronic. Som konsult och .NET utvecklare hos oss kommer du få roller i våra olika projekt och förvaltningar. Arbetet spänner över hela processen från systemdesign, arkitektur, implementation och test och vi arbetar enligt agila processer och i ärendehanteringssystem för kontroll och uppföljning.

Känner du igen dig?
Vi tror att du har en hög social förmåga och trivs i gränslandet kund/lösning/teknik/verksamhet. Vi ser gärna att du också brinner för att utveckla din omgivning och att få dina kollegor att växa.

Vi vill att du har:
 – Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller en av civilingenjörsutbildningarna
 – Flerårig erfarenhet av utveckling inom .NET
 – Erfarenhet av modern utvecklingsmetodik
 – Vana av att utvärdera olika tekniska lösningar
 – Kommunikativ förmåga och utrycker dig väl i svenska och engelska både i tal och skrift 

Vi tror också att du är erfaren inom flera av nedanstående områden:
 – Microsoft .NET Framework
 – Microsoft Visual Studio
 – HTML / Javascript
 – Web services/Windows Communication Foundation (WCF)
 – Relationsdatabaser/ SQL Server
 – Integrationer/ Contract first development
 – NET MVC
 – REST API
 – Molntjänster exempelvis Azure
 – Versionshanteringssystem
 – Tillgänglighet
 – Produkter från Atlassian, exempelvis Confluence och Jira 

Hur är det att jobba hos oss?
Vi har högt i tak och en familjär atmosfär, vi är måna om varandra och ser till att alla trivs. Hjälpsamhet och inkluderande av alla är viktigt för oss som arbetar här.
Som person trivs du med att arbeta både enskilt och i team, du är kommunikativ och nyfiken.
Vi satsar på din kompetensutveckling, dels genom en personlig utvecklingsplan, dels genom de kompetensgrupper vi driver inom våra olika fokusområden.
Vi vill att du ska tycka det är kul att gå till jobbet och vi erbjuder ett stort antal aktiviteter för att tilltala olika intressen.

Skicka in din ansökan redan idag
Kontaktperson är Monica Lindén, monica.linden@softronic.se eller 073-675 11 00 

 

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.