Senior .Net utvecklare till Värmland

Sista ansökningsdag: 2024-02-25

Stad: Karlstad

Ansök

Vill du behålla energin efter julledigheten med en nystart på ett riktigt bra IT-bolag?
Vill du vara med och bidra till en genuin och inkluderande arbetsplats?
Vill du ha schysta villkor och jobba med ledande teknik för verklig samhällsnytta?
Då är Softronic rätt plats för dig!

Vi startade verksamheten i Karlstad i januari 2023 och kan nu efter ett år stolt se tillbaka på vad vi åstadkommit. Vi har vuxit till 17 medarbetare, flyttar till nytt kontor i centrum under våren och vi jobbar framgångsrikt i Softronics leveranser inhouse och skapar värde i både nya lokala och i redan etablerade kundrelationer.

Om du skulle trivas i en miljö där alla tar mycket ansvar, är snälla och vågar be om hjälp samt gärna bjuder på sig själva så har du grundförutsättningarna för att gilla vårt team. Jobbar du idag med systemutveckling inom .NET och har flera års erfarenhet av det så har du även den tekniska kompetensen för att passa bra hos oss och vårt erbjudande till dig är då i toppklass med Softronics sunda värderingar i botten.

Några ord från teamet bakom Softronic Karlstad:
”Vi tror på långsiktiga goda relationer mellan människor och våra kunder vet att vi står för kvalitet och stabilitet. Modet och entreprenörsandan i Softronic bygger vi gärna vidare på här i Karlstad där våra medarbetare vet att alla har stora möjligheter att påverka erbjudande, kultur och verksamhet i stort. ”

Har du läst hit och konstaterat att det här låter som ett bra ställe – ansök nu!

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.
Teamet bakom Softronic Karlstad har lång erfarenhet av att tillsammans skapa värde och förmåga i konsultverksamhet. Vi jobbar med långsiktiga kundrelationer, teamleveranser och åtaganden. Vår kultur genomsyras av flexibilitet, tillit och gemenskap.

Kontakt
Varmt välkommen med dina frågor och funderingar till konsultchef Camilla Jansson på camilla.jansson@softronic.se