Senior utvecklare E-handel och Webbutveckling – Gör skillnad med GoodTech!

Sista ansökningsdag: 2024-03-19

Stad: Stockholm

Ansök

Softronic söker nu erfarna utvecklare med över 5 års gedigen erfarenhet för att bli en del av vårt växande E-handelsteam och göra skillnad med GoodTech!

Vårt erbjudande
Softronic är ett ledande teknikföretag som tar ett helhetsgrepp kring systemutveckling, verksamhetsutveckling, drift och applikationsförvaltning. Vi söker nu ambitiösa och drivna individer som vill vara med och skapa mervärde för våra kunder.

Som en erfaren medlem av vårt E-handelsteam kommer du inte bara förvalta och utveckla våra kunders E-handelsplattformar och Webbtjänster, utan även bygga innovativa lösningar från grunden. Ditt arbete kommer inkludera aktivt deltagande i nyutvecklingen av våra produkter och tjänster.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med över 5 års erfarenhet inom systemutveckling i PHP och Linux. Du är en expert inom lösningsarkitektur och systemintegration.

Tekniker som Javascript, CSS, MySQL och Nginx är bekanta för dig. Erfarenhet av Docker, Elasticsearch, samt arbete med plattformar som Magento, WooCommerce, WordPress eller Shopify är meriterande.

Kunskap inom automatisering och skriptning, tillsammans med teknologier som Vue, .net core, React JS, Azure (Web apps), Varnish och Google Analytics/Matomo är mycket välkommet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande och flexibel. Du har en stark samarbetsförmåga och en genuin känsla för kundservice. Du har god kommunikationsförmåga och du är bekväm med att arbeta nära våra kunder. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska, då våra kunder kommunicerar på detta språk.

Vår arbetsplats
Vår stolthet ligger i att skapa innovativa och driftsäkra tjänster som förenklar människors liv och arbete, vilket gör oss till en positiv kraft i samhället och en del av att skapa en mer hållbar värld. Detta är vad vi kallar GoodTech.

Sök redan idag
Om du vill vara en del av vårt engagerade team och göra skillnad genom teknologi, då är detta den perfekta möjligheten för dig! Skicka in din ansökan nu eller kontakta vår ansvariga chef Patrik von Rosen på telefon 070-934 34 12 eller via LinkedIn för att få mer information om tjänsten.