Systemutvecklare C++

Sista ansökningsdag: 2022-06-01

Stad: Stockholm

Vår kund som är inne i ett spännande expansivt läge och ligger i startgroparna för ett flertal satsningar. Vi söker därför en systemutvecklare inom C++ för att ytterligare stärka vårt leveransteam.  

Vad du kommer att göra hos oss
Du kommer ingå i ett scrumbaserat förvaltnings-, utvecklings- och devopsteam som hanterar ett verksamhetskritiskt system i nära samarbete med produktägarna. Som systemutvecklare är du med och ansvarar för förvaltning och utveckling av systemet, med allt från Internet till databas, men miljön inkluderar även mobilapplikationer, BI och integrationer. 

Vi ser dig ha
 – Goda kunskaper inom C++ och SQL
 – Minst ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 – En passion för teknisk problemlösning
 – Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift
 – Lämplig utbildning inom data/IT 

Det är meriterande om du även behärskar
 – Html
 – XML
 – Javascript
 – Css
 – Linux 

Hur arbetar vi på Softronic 
I din roll som systemutvecklare kan innebära att du arbetar med allt från kravinsamling, konfigurering, utveckling, systemarkitektur och utmanande lösningar, men du har även goda möjligheter att själv forma dina framtida arbetsuppgifter.
Du kommer ingå i ett team med kompetenta konsulter där ni tillsammans levererar till kunderna. Mentorskap är därför en viktig del av vår kompetensutveckling och dagliga arbete, både att du bidrager till utveckling av dina kollegor och att du själv får stöd i din utvecklingsresa.
Du ska ha förmåga att prata med kunder och kollegor kring verksamhetskritiska system och ha färdigheten att omvandla utmaningar till praktiska lösningar. Då arbetet som konsult innebär många kontaktytor värdesätter vi att du är bekväm i sociala sammanhang.
Din arbetsplats kommer vara hybrid av hemma och kontoret i Hammarby Sjöstad samt enstaka undantag hos kunden. Du kommer ha goda möjligheter att styra denna fördelning av arbetsplatsen. 

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Låter det intressant?
Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Henrik Lillhage på telefon 0709-394 997 eller via e-post henrik.lillhage@softronic.se OBS! Skicka inga ansökningar till denna adress. För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.  

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes. 

Känner du någon som jobbar på Softronic? Softronic på LinkedIn