Systemutvecklare inom Webb och E-handel

Sista ansökningsdag: 2022-07-14

Stad: Stockholm

Är du systemutvecklare inom Webb och E-handel som är intresserad av att jobba i team? Gillar att ha kundfokus? Då passar du troligen bra i vårt team!
Softronic jobbar idag med ett helhetsgrepp kring systemutveckling, verksamhetsutveckling, drift och applikationsförvaltning och efterfrågan på våra tjänster bara växer och växer och vi vill nu förstärka med fler drivna personer som vill hjälpa till att skapa mervärde för våra kunder.
Vi söker nu nya medarbetare till vårt kontor i Stockholm.

Vad du kommer att göra hos oss
Som systemutvecklare i vårt E-handelsteam kommer du arbeta med att både förvalta och vidareutveckla våra kunders befintliga E-handelsplattformar samt bygga helt nya lösningar från grunden. Främst görs detta för närvarande i E-handelsplattformen Magento men även andra plattformar kan förekomma. Du kommer även att vara delaktig i nyutveckling utav våra produkter/tjänster. 

Dina erfarenheter
 – 5+ års erfarenhet utav utveckling i PHP samt Linux
 – Erfarenhet/delaktighet som lösningsarkitekt
 – Erfarenhet utav systemintegrationer
 – Erfarenhet utav Javascript, CSS
 – Erfarenhet av MySQL och Nginx 

Det är meriterande om du även har
 – Erfarenhet av Docker, Elasticsearch
 – Arbetat med Magento, WordPress eller liknande E-handelsplattformar
 – Erfarenhet gällande automatiseringar/skriptning
 – Erfarenhet av Vue, .net core, React JS, Azure (Web apps), Varnish, Google Analytics/Matomo 

Som person söker vi dig som är initiativrik, ansvarstagande och flexibel. Självklart krävs också att du har god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du behöver behärska svenska i såväl tal som skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska.  

Att jobba hos oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Som person trivs du med att arbeta i team och är kommunikativ – vi arbetar nära våra kunder. Vi satsar på din kompetensutveckling, dels genom en personlig utvecklingsplan dels genom de kompetensgrupper vi driver inom våra olika fokusområden. 

Vi är flexibla med varifrån man arbetar men ser gärna att man hittar en balans mellan arbete hemifrån och arbete på kontoret som överensstämmer med teamets föredragna sätt att samverka. Vi sitter i nya lokaler i Hammarby sjöstad. 

Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig och vill veta mer? 

Skicka in din ansökan eller kontakta ansvarig chef Patrik von Rosen på telefon 070-934 34 12 eller via LinkedIn för mer information.