Systemutvecklare .Net, React och/eller Angular

Sista ansökningsdag: 2024-09-27

Stad: Stockholm

Ansök

Är du vår nästa systemutvecklare? I vårt team har du möjlighet att utvecklas som utvecklare. Vi använder flera programspråk och utvecklingsplattformar och söker just nu fler utvecklare med erfarenhet av plattformar som .Net, React och/eller Angular. Men det finns även möjlighet att utvecklas inom andra delar inom systemutveckling och områden som AI, BI och Dataanalys. 

Vi har en ökad efterfrågan i våra befintliga leveranser och nya spännande uppdrag och behöver därför utöka vårt utvecklingsteam. Vi söker dig med erfarenhet av utveckling inom .Net, React och/eller Angular. Kanske har du även erfarenhet inom AI, BI och dataanalys, eller har intresse av att bredda dig inom dessa områden? Där har vi med vårt starka samarbete med Microsoft en spännande tid framför oss och jobbar även med andra plattformar inom detta område. Hos oss så får du möjligheten att jobba med spännande uppdrag i något av våra leveransteam.

Vad du kommer att göra hos oss?
Som utvecklare kommer du ingå något av våra kundutvecklingsteam som arbetar agilt med ny-och vidareutveckling. Det finns även möjlighet att prova annat då våra projekt innehåller en mångd olika plattformar och tekniker. Tillsammans med dig och din egen utvecklingsplan finns det möjlighetet att utvecklas inom många områden. 

Känner du igen dig?
Vi tror att du har en hög social förmåga och trivs i gränslandet kund/lösning/teknik/verksamhet. Vi ser gärna att du också gillar att utvecklas och är nyfiken på nya utmaningar.

Vi tror att:
 – Du har Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller motsvarande utbildning.
 – Du har erfarenhet av utveckling inom utvecklingsspråk som .Net, React eller Angular.
 – Erfarenhet av modern utvecklingsmetodik.
 – Kommunikativ förmåga och utrycker dig väl i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi tror också att du är erfaren inom flera av nedanstående områden:
 – Relationsdatabaser/ SQL Server
 – HTML/Javascript/Typescript
 – Integrationer
 – WebAPI
 – Någon meddelandehanterare exempelvis MSMQ, Azure Service Bus
 – Molntjänster exempelvis Azure
 – Git, TFS
 – Produkter från Atlassian, exempelvis Confluence och Jira
 – Ramverk som React, Angular, Vue eller liknande
 – NoSQL, GraphDB eller liknande
 – Node.Js
 – Java

Vi erbjuder dig:
 – Att tillsammans med andra bygga viktiga saker, som spelar roll.
 – Friskvårdsbidrag, kollektivavtal, tjänstepension och brett utbud av aktiviteter.
 – Flexibel arbetstid och balans mellan arbete & fritid.
 – Stark kollegial anda i ekonomiskt stabilt företag.

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.