Teknisk projektledare inom e-handel och webbutveckling

Sista ansökningsdag: 2022-12-06

Stad: Stockholm

Ansök

Hej projektledare! Vill du arbeta i en organisation som erbjuder en stor variation av projekt och uppdrag, som har högt tryck och där du har möjlighet att utvecklas?
Softronic har många intressanta projekt på gång och behöver utöka vårt team med fler projektledare. Vi har en blandning av större projekt för dig som gjort det här förut, och mindre för dig som nyligen startat din projektledarkarriär.

Om din nya roll
Som projektledare hos oss leder du team där ni tillsammans utvecklar lösningar med och för våra kunder. Som projektledare blir du också länken mellan teamet och kunden. Våra team sitter ofta i våra egna lokaler men en del åtaganden drivs hos kund.
Du kommer främst jobba med projekt inom E-handel och webbutveckling inom detaljhandel, reseindustri och onlinetjänster. Vi erbjuder dig ett utmanande och givande jobb med stora möjligheter till personlig utveckling.

Om dig
Du har några (eller många) års erfarenhet av att leda systemutvecklings- eller infrastrukturprojekt, gärna i en kundleveranssituation. Det är meriterande om du har en IT-teknisk bakgrund men det viktigaste är att du förstår dig på den här typen av projekt och leveranser.
I rollen behöver du kunna prata med utvecklare och drifttekniker och förstå leveransen, men samtidigt axla en roll som kan förmedla status och frågeställningar till beställare och uppdragsgivare på ett professionellt vis. Du bör ha ett antal systemutvecklingsprojekt i bagaget och vara trygg i din roll som projektledare. Vi vill att du har minst två års erfarenhet av rollen och att du har god förmåga att kommunicera i tal såväl som skrift på både svenska och engelska.

Erfarenhet och kompetenser
 – Minst 2 års erfarenhet av projekt- eller förvaltningsledning i IT-organisation
 – Erfarenhet av tekniknära arbete i IT-projekt
 – Eftergymnasial utbildning inom Data/IT, eller motsvarande kompetens
 – Projektledningscertifiering eller liknande utbildning
 – Flytande svenska i tal och skrift

Om Softronic
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Kontakt
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Patrik von Rosen via mail; patrik.vonrosen@softronic.se.

OBS! Skicka inga ansökningar till denna adress. För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga. GDPR-rutiner.

Vi har gjort våra medieval, säljsamtal undanbedes.