Teknisk testare / Test lead / Test / QA

Sista ansökningsdag: 2021-06-26

Stad: Stockholm

Det är nu du ska ta chansen att vara med och utveckla innovativa digitala tjänster som bidrar till verklig samhällsnytta, GoodTech är framtiden, bli en vardagshjälte, bli en del av Softronic!

Du får en möjlighet att jobba med verksamhetskritiska system som inkluderar containerbaserade tjänster byggda på den senaste tekniken, nationella tjänster som ständigt vidareutvecklas och utvecklingsprojekt som gör skillnad!

Vad du kommer att göra

 I rollen som teknisk testare kommer du att jobba i ett nationellt projekt inom E-hälsa tillsammans med ett team om 20 personer. I dina arbetsuppgifter ingår allt från systemtest, systemintegrationstest, regressionstest till gränssnittstester och Q &A. Vidare kommer du att ansvara för testdata, testledning och planering samt hålla dig uppdaterad på när förändringar sker i ett system som behöver samordnas med andra system, alltifrån anropa API:er, felsöka i och arbeta med backtracking av data.

Utbildning och Erfarenhet

  • Eftergymnasial utbildning inom system- och datavetenskap
  • Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift
  • 3 års erfarenhet av test/QA
  • Erfarenhet av automatiska tester
  • Erfarenhet av API-tester
  • Erfarenhet SOAPUI, DBeaver
  • Erfarenhet av SQL

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en mycket god teknisk kompetens och är självgående och kan arbete effektivt såväl självständigt som i grupp. Vidare är du flexibel och kan anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vad vi erbjuder dig 
Softronic är ett bolag med mer än 30 års erfarenhet. Vi finns i många olika branscher bland annat inom e-hälsa, bank & finans samt offentlig sektor och driver stora projekt vilket innebär långsiktiga samarbeten med våra kunder. På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt. Hos oss har du en möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av? 

 

För mer information kan du kontakta Talent Acquisition Specialist Avan Shali på avan.shali@softronic.se eller på 070 668 64 66