Teknisk testare till Softronic

Sista ansökningsdag: 2021-07-10

Stad: Stockholm

Vill du jobba och utvecklas tillsammans med duktiga kollegor som drivs av att göra samhällsnyttigteknik, kvalité och engagemang? Vi söker dig som vill kombinera teknik med ditt sinne för kvalitativa leveranser.

 

Vad du kommer att göra
I rollen som teknisk testare kommer du att hjälpa våra kunder att säkerställa leveranser med hög kvalitet inom E-hälsa. Dina arbetsuppgifter består bland annat av regressionstestning av system, funktionella tvärtester och kodgranskning med hjälp av testverktyget Selenium. Vidare kommer du att utforma teststrategier, leda och agera konsulterande till en styrgrupp. Arbetet som testare sker ofta självständigt men även tillsammans med teammedlemmar eller andra kollegor.

Utbildning och erfarenhet

  • Eftergymnasial utbildning inom system- och datavetenskap
  • Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Minst 5 års erfarenhet som testare/ testledare
  • ISO Certifierad 27001
  • Erfarenhet av systemutveckling java/.Net

 

Vem är du?
Som person är du analytiskt lagd och har teknisk förståelse för produktutveckling. Du drivs av att kontinuerligt jobba med förbättringar av arbetssätt och att engagera din omgivning i ditt kvalitetstänk. Du har lätt för att samarbeta med både stakeholders hos kund, och med medlemmarna i ditt team. Vidare är du kommunikativ och tar ett stort ansvar för dina åtaganden.
På Softronic Digitalization Partner är vi ett ambitiöst agilt team. Vi arbeta med moderna och innovativa lösningar för att skapa en enastående upplevelse för våra kunder inom e-hälsa, bank & finans och offentlig sektor.

 

Vi erbjuder dig
Softronic är ett bolag med mer än 30 års erfarenhet. Vi finns i många olika branscher bland annat inom e-hälsa, bank & finans samt offentlig sektor och driver stora projekt vilket innebär långsiktiga samarbeten med våra kunder. På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt. Hos oss har du en möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av? 

 

För mer information kan du kontakta Talent Acquisition Specialist Avan Shali på avan.shali@softronic.se eller på 070 668 64 66