Teknisk testare

Sista ansökningsdag: 2021-11-07

Stad: Stockholm

Är du en teknisk testare som söker nya utmaningar? Vi söker tekniska testare till flera av våra teamleveranser.

Dina arbetsuppgifter omfattar allt från systemtest, systemintegrationstest, regressionstest till gränssnittstester. Q & A ingår i samband att leverans till acceptanstest. I rollen ingår även att underhålla testdata i systemtestmiljön och viss testledning och planering. Du är huvudansvarig för testerna och har koll på när förändringar sker i ett system som behöver synkas med andra delar och system. Det kan handla om att anropa APIer, felsöka i och arbeta med backtracking av data, etc.

Vi arbetar i en agil miljö med dagliga standups som inkluderar kompetens från kunden.
Du har erfarenhet av API-tester och har arbetat med verktyg som SoapUI, DBeaver eller liknande och du är van vid att arbeta agilt. Du har teknisk kompetens, är social och självgående samt har erfarenhet av SQL.

Vem är du?
Precis som dina kollegor har du en kundorienterad inställning, samt en förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du delar med dig av dina kunskaper samtidigt som du gärna tar del av dina kollegors erfarenheter. 

Vilka är vi?
Softronic är ett bolag med mer än 30 års erfarenhet. Våra kunder finns i många olika branscher bland annat e-hälsa, bank & försäkring samt offentlig sektor. Vi driver stora projekt vilket innebär ett långsiktigt samarbete. På Softronic erbjuds du nya teknologier i en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Tillsammans med våra kunder ligger vi framkant inom teknik och digitalisering. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till innovativa lösningar. Vår arbetskultur präglas av gemenskap, teamkänsla och många skratt. Du har möjlighet att jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Och när du behöver ett avbrott eller social stimulans, då kan du köra innebandy på måndagar, fotboll på fredagar, vara med på spelkvällar, ta en kaffe i solen på någon av våra takterrasser, en löprunda med kollegorna längst med vattnet, eller kanske har du andra intressen som vi kan få ta del av?  

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Gustaf von Dewall på telefon 070-311 01 37.