Testare till SaaS-tjänst för att motverka penningtvätt

Sista ansökningsdag: 2024-07-31

Stad: Stockholm

Ansök

Vi söker en testare för vår marknadsledande antipenningtvättstjänst CM1. Vi skapar och vidareutvecklar tjänsten CM1 där det centrala är att motverka penningtvätt men också att förenkla vardagen för användarna av tjänsten.

Läs mer om CM1 här.

Om rollen
I rollen som testare kommer du arbeta i ett agilt sammansvetsat produktutvecklingsteam. Teamet består av flera olika roller så som utvecklare, arkitekter, projektledare och verksamhetsspecialister. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa att vår tjänst CM1 håller en hög kvalitet; både vid nyutveckling och förvaltning.  

Dina arbetsuppgifter är exempelvis
 – Ansvarar för och uppdaterar teststrategi
 – Arbetar med utvecklingsledare för att planera för kommande releaser och hur de ska testas
 – Att automatiserade tester skapas, uppdateras och används
 – Upprättar relevant testdata
 – Testar CM1 ur ett användarperspektiv 

Är du den vi söker?
Vi tror att du har;
 – Eftergymnasial utbildning inom system- och datavetenskap eller motsvarande relevant utbildning
 – Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet som testare
 – Erfarenhet av SOAP UI, Postman och manuella tester
 – Grundläggande programmeringskunskap gärna inom .Net
 – Grundläggande förståelse av SQL och databaser
 – God förmåga att kommunicera i både svenska och engelska i tal såväl som skrift 

Meriterande
 – Erfarenhet av automatiserade tester samt testramverk såsom Selenium, Cucumber eller motsvarande
 – ISTQB certifiering 

När vi ser till dina personliga egenskaper tror vi att du är analytisk, noggrann och initiativtagande. Vi tror att du kan säkerställa kvalitet genom förmågan att se till en produkts helhet och inte fastnar på en detaljnivå. Vidare tror vi att du arbetar bra självgående såväl som i team. 

Om Softronic
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Kontakt
Sänd din ansökan redan idag. Urval kommer att ske löpande. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Business Manager Sandra Madstedt på telefon 070-881 31 53

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.