Utvecklingsansvarig

Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Stad: Stockholm

Vi söker dig som har erfarenhet av ledande roller med ansvar för teamets levernas och som är bekväm i dialogen med kund.
Det händer mycket hos oss just nu och vi behöver stärka upp med personer som vill ta ledaransvar i våra större leveranser. Vi vill gärna träffa dig som är tillräckligt trygg i din erfarenhet för att kunna axla rollen och lösa uppgiften.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för utvecklingsteamets planering och leverans – i förvaltning respektive projekt. Detta innebär att säkerställa att bra arbetsrutiner och processer finns samt att dessa efterlevs. Vidare ska du hantera problem/incidenter i produktion samt agera förebyggande.

Du håller ihop helheten av Softronics totala leverans av ett antal tjänster och arbetar proaktivt tillsammans med kund för att säkra en fortsatt stabil leverans och en innovativ fortsättning.

Du är stark i ordning och struktur i en continuous development verksamhet, baserat på SAFe, ITIL och Jira – det krävs för att kunna fatta snabba och konkreta beslut, koordinera arbetet och för att kommunicera internt och med kund. Viktigt att kunna leda utvecklare och vara stark i verksamhetsutveckling och relationen till kundens slutanvändarorganisation.

För att nå framgång i detta uppdrag bör du kunna agera i ett högt tempo och snabbt ställa om enligt nya förutsättningar. Du bör även ha hög social kompetens, vara duktig på att kommunicera och samverka samt lösa problem med både interna och externa parter.

Du har kompetens inom agil utveckling och metodik, kan leda större grupper och har förmågan att arbeta självständigt.

Vi är ett konsultbolag och kundkontakt är en viktig faktor i samtliga av dessa roller.

Erfarenhet (ska-krav)
 – Minst 5 års erfarenhet av projekt-, förvaltnings- eller leveransledning i IT-organisation
 – Minst 3 års erfarenhet av att leda team på minst 10 heltidspersoner
 – Erfarenhet av arbete med IT-infrastruktur
 – Erfarenhet av systemutveckling

Kompetens (ska-krav)
 – Eftergymnasial utbildning inom Data/IT eller motsvarande kompetens
 – Projektledningscertifierng eller liknande utbildning

Flytande svenska i tal och skrift.

Kontakt
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Tomas Anderberg på tfn 0708-813 152

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech. 

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

 

 

Vi har gjort våra medieval, säljsamtal undanbedes.