Vi behöver stärka vårt team med systemutvecklare!

Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Stad: Sundsvall

Vi tror att du har något eller några års erfarenhet av systemutveckling och att du nu söker nya utmaningar. Vi tror dessutom att du är en person som trivs i en stark organisation som backar upp dig och låter dig utvecklas både professionellt och personligt.

Vi har kompetensen i vår organisation för att ge dig de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling. Din trivsel och utveckling är ett av våra viktigaste fokusområden. Hos oss finns även möjlighet att arbeta med våra spännande kunder och partners i olika distansuppdrag.

Stämmer detta in på dig så är det dig vi söker! Skicka in din ansökan till oss redan idag då vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi hittar våra nya kollegor.  

Om oss
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder. 

Välkommen att kontakta Magnus Gode på telefon 070 – 232 81 84 för mer information eller för att boka en intervju. 

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.