Vill du ta vår AML-produkt till nästa nivå i form av kundupplevelse och användbarhet?

Sista ansökningsdag: 2022-09-09

Stad: Stockholm

Till vårt produktteam söker vi en UX designer och vi ser gärna att du har erfarenhet som designer. Produkten är en SaaS-tjänst för att motverka Penningtvätt – CM1 som är marknadsledande i Norden och dess kunder finns över hela världen.
Vi skapar och vidareutvecklar vår tjänst CM1 där det centrala är att motverka penningtvätt men också förenkla vardagen för användarna av tjänsten. I rollen som UX-designer har du en bred roll där du vill vara med och ansvara för hur designen av tjänsten ska utformas.

Läs mer om produkten CM1 här.

Utbildning och erfarenhet
– Har en utbildning inom interaktionsdesign eller liknande

– Erfarenhet att ta fram designkomponenter

– Flytande kunskaper i svenska och engelska. Både i tal och skrift

– Erfarenhet att hålla workshops

– Kunskaper om WCAG och andra riktlinjer för tillgänglighet 

Meriterande
 – Erfarenhet från bank- och försäkringsbranschen

Vem är du?
Du är en ansvarstagande person som lätt sätter dig in i hur en produkt/tjänst kan tillgängliggöras och designas på bästa sätt för att skapa värde för våra kunder. Att rita användarflöden, wireframes och skapa user stories ser du som naturliga arbetsuppgifter. Utöver att arbeta med produkten kommer du även att jobba med vår externa webbplats för att se till att den stärker CM1 och lyfter vår affär. Våra kunder är i centrum och du ska se det naturligt att kommunicera med flera olika intressenter.

Vi vill att du drivs av att skapa en helhet och göra användarupplevelsen och användbarheten för vår tjänst och webbplats så bra som möjligt.  Detta gör du genom att sätta dig in i och förstå våra kunders krav och vardagliga arbete.
Du ser det som en fördel att arbeta nära utvecklingschefen och teamet samt ha god förståelse för våra kunders arbete och domän. Du respekterar dina kollegor som de är och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper samt lära dig nya från andra.
Det finns stora möjligheter att få driva och utvecklas tillsammans och enskilt. 

 

Om Softronic
Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Kontakt
Sänd din ansökan redan idag. Urval kommer att ske under augusti. För mer information är du varmt välkommen att kontakta utvecklingschef Sandra Madstedt på telefon 070-881 31 53

 

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.