Karriär | 19 apr 2021

Softronic förstärker inom rekrytering med Avan Shali

Softronic söker kontinuerligt efter fler medarbetare framförallt inom systemutveckling (.Net och Java). Vi har en ambition att växa med fler medarbetare som kan bidra och hjälpa till att leverera innovativa lösningar som bidrar till verklig samhällsnytta. Det är vad vi kallar GoodTech.

Avan Shali, är nyanställd som Talent Acquisition Specialist på Softronic, och ska hjälpa konsultchefer på Softronic, att hitta rätt kandidater. I denna intervju får ni lära känna Avan lite bättre och hon delar med sig om vad hon tycker är roligast med att jobba som rekryterare. Avan ger även dig som arbetssökande ett bra tips.

Kan du berätta kort om din roll på Softronic?
– Jag kommer att jobba med Talent Acquisition och bygga Tech rekryteringen och se till att vi har rätt kandidater på plats. Jag kommer att fokusera på kandidater som har bakgrund inom systemutveckling men alla är välkomna att kontakta mig.

Vad är det roligaste med att jobba som rekryterare?

Det allra roligaste är alla möten med kandidater, att få följa med dem på en resa och dela glädjen när de har fått sitt drömjobb. Ingen dag är densamma och du får nästan alltid lära dig något nytt!

Kan du ge något bra tips till de som söker jobb dessa tider? Hur sticker man ut?  

Något som jag uppskattar som rekryterare är att kandidater följer upp sin ansökan med ett samtal eller ett meddelande på Linkedin till exempel.

Det är alltid kul med nya kontakter som tar initiativ och visar att de är intresserade av tjänsten och bolaget.

Vad ser du mest fram emot med att börja jobba på Softronic?

Det jag ser mest fram emot är alla kandidater jag kommer att träffa men även hur rollen jag har tagit mig an kommer att utvecklas tillsammans med mina kollegor. Jag ser framemot att vara en del av ett team, även om alla inte jobbar med samma sak.

Vad tänker du när du hör GoodTech?

Glad! Jag tycker att det är fantastiskt att få vara en del av det och blir glad över att så många människor vill jobba med samhällsnyttigteknik.

Vad gör du på fritiden?

På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner. Jag har blivit utsedd till världens bästa faster, så jag försöker behålla min titel och när jag inte gör det spenderar jag tid på gymmet och läser psykologiböcker.

Kontakt

Är du intresserad av att veta mer om Softronic kontakta Avan Shali, e-post: avan.shali@softronic.se, telefon: 070-668 64 66.

Kolla in våra lediga tjänster här!

www.softronic.se