Autogirot upphör – Vad gör vi nu?

Autogirot upphör – Vad gör vi nu?

Plånbok

Vad behöver en medlemsorganisation tänka på och planera för inför en övergång till nya betalningsformer? Detta kommer vi adressera på ett webinar torsdagen den 1 december kl. 8:30.

Softronic tillsammans med Brite Payments och Swedbank kommer samtala om dessa utmaningar och vad det kan innebära för dig som medlemsorganisation, a-kassa eller fackförbund.

Under webinaret kommer vi prata om:

  • Hur har det svenska betalningssystemet förändrats?
  • Brite Payments och Swedbank delar med sig av sina erfarenheter och vad man som organisation behöver göra.
  • Summering – tre lärdomar att ta med sig hem.
  • Frågestund

Tid och plats

När: Torsdagen den 1 december kl. 8:30.
Plats: Digitalt via Teams

Talare:

Axel Carlborg, Business Development Manager på Brite Payments

Åsa Gibson Lundmark, Senior Rådgivare på Swedbank

 

Kontakt

 

I samarbete med

Brite Payments grundades 2019 i Stockholm med målet att skapa en innovativ, användarvänlig och säker betallösning för såväl företag som konsumenter. Med sin närvaro i 21 Europeiska länder samt anslutning till över 3800 banker är Brite idag en ledande aktör inom Open Banking-betalningar. I år utsågs Brite till det tredje snabbast växande fintech-bolaget i Sverige med en tillväxt på 507 % jämfört med föregående år. Brites teknik möjliggör omedelbara betalningar samt utbetalningar mellan företag och deras kunder. Inga kort, appar eller registreringar behövs. Brite Payments är ett fullt licensierat betalningsinstitut (enligt PSD 2007/64/EG) under tillsyn av Finansinspektionen.

 

Anmälan stängd