Om oss

Om oss

GoodTech – teknik som gör gott i samhället

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med våra kunder verkar vi för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Det är vad vi kallar GoodTech.

Vi har som specialitet att ta långsiktigt ansvar i allt från fastprisprojekt till mångåriga outsourcingåtaganden. De flesta av våra kunder har varit kvar i tiotals år och de ger mycket bra betyg i kundnöjdhetsundersökningar.

Vi är som bäst när kunden behöver en konsult som är både rådgivare och leverantör. Det ställer stora krav på oss men det ger kunden ett betydande mervärde.

Våra kunder tycker att vi är tillräckligt stora för att erbjuda den bästa kompetensen, leveranssäkerheten och kvalitén men de tycker också att vi samtidigt är tillräckligt små för att prioritera kundernas behov och få dem att känna sig betydelsefulla.

Våra konsulter har både djup verksamhetskompetens och kunskap om den senaste tekniken och har en genomsnittlig branscherfarenhet som överstiger tio år.

Företaget har vuxit från fem anställda 1984 till ca 420 anställda och är sedan 1998 noterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX.


Softronic är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige!

Softronic är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2019 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.

– Vi är oerhört stolta över att ha vunnit Radars stora leverantörskvalitetsgranskning 2019 för andra året i rad. Det är ett bevis på att våra leveranser håller den kvalitet vi lovar våra kunder. Stort tack till alla medarbetare som gör det möjligt och tack till alla kunder som har röstat, säger Per Adolfsson, VD på Softronic.

Läs hela pressmeddelandet här!