Kampanj

Bli en av de exklusiva pilotkunderna för vår nya e-handelslösning

Softronic tar nu ett spännande steg framåt inom e-handelslösningar genom att erbjuda en unik möjlighet att bli pilotkund för vår nya lösning, en skräddarsydd e-handel i Shopify med en sömlös integration till Microsoft Business Central. Vi söker tre företag som är redo att ta sin online-närvaro till nästa nivå med en kraftfull och anpassningsbar e-handelsplattform. 

Varför Shopify & Microsoft Business Central?
Genom att integrera Shopify med Microsoft Business Central uppnår du en effektiv tvåvägssynkronisering för dina produkter, kunddata, lagerstatus och orderhantering. Denna lösning förenar de två systemen för att skapa en sömlös arbetsprocess, vilket möjliggör en smidig och optimerad drift för din e-handel. 

Pilotkundserbjudande: 50% rabatt på nedan estimat
Som en av våra värdefulla pilotkunder kommer ni att få ta del av vårt erbjudande till halva priset. Oavsett om ert mål är att skapa en dynamisk onlinebutik för försäljning eller en engagerande produktdisplay, har vi den perfekta lösningen för er. Webbplatsen kommer att designas och utvecklas av vår partner Yielder Digital AB, medan vi på Softronic skräddarsyr funktionaliteten i Microsoft Business Central specifikt för era behov. 

Prisöversikt för utveckling av e-handel (ordinarie estimat)

  • Start: Perfekt för mindre butiker. Inkluderar färdiga temafiler med enbart standardfunktionaliteter i Shopify. 50-100 timmar (inkluderar möten och testning)
  • Standard: En fullskalig butik med skräddarsydda temafiler och page builder. Designskisser i Figma och standardfunktionalitet i Shopify. 200-300 timmar (inkluderar möten och testning).
  • Premium: För den mest avancerade e-handelsupplevelsen med skräddarsydda temafiler, page builder, unika funktioner och egenutvecklade applikationer för komplexa lösningar. 500-800 timmar (inkluderar möten och testning).
  • Var med från starten: För att vara med i detta innovativa pilotprojekt krävs det att ni är redo att starta produktionen omgående, med leverans inom en månad. Platserna är begränsade till endast tre kunder, så det är viktigt att agera snabbt för att inte missa denna unika chans.

Intresserad?

Kontakta Gea Alsterberg idag för att säkra er plats som en av Softronics pilotkunder och ta del av vår e-handelslösning till ett oslagbart erbjudande.

Missa inte chansen att vara en del av framtidens e-handel.

E-handelslösning Shopify

Kontakta mig gärna för vidare information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.