Välkommen på höstmingel!

Softronic öppnar upp dörrarna till ett höstmingel!

Softronic hälsar dig varmt välkommen till ett höstmingel onsdagen den 26 oktober på vårt kontor i Hammarby Sjöstad. Vi startar med mingel 17.30 och vi bjuder på snacks, buffé och dryck.

Carnegiebryggeriet är på plats för er som är intresserade av att prova några av deras ölsorter som de även kommer att berätta mer om!

Förutom detta så kommer vi även dela med oss av en kundleverans där Jarl Andrae, senior systemutvecklare, kommer att berätta om lärdomar kopplat till ett spännande uppdrag där det fanns ett glapp mellan förväntan och leverans och på vilket sätt detta nu har blivit ett mycket framgångsrikt och uppskattat uppdrag.

Varmt välkommen med din anmälan!

Tid och plats

Var? Hammarby kaj 10a, (8 trappor)
När? 26 oktober 17.30 – ca 21.00
Hur? Genom anmälan via formuläret.
Vi har ett begränsat antal platser. 

 

Hoppas att vi ses på vårt kontor i höstmörkret!

 

Om Softronic

På Softronic jobbar vi ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Våra konsulter har både djup verksamhetskompetens och kunskap om den senaste tekniken och har en genomsnittlig branscherfarenhet som överstiger tio år. Företaget har vuxit från fem anställda 1984 till ca 430 anställda och är sedan 1998 noterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog.

Softronic är en hybrid arbetsplats med möjlighet att jobba på distans någon/några dagar i veckan.

Anmälan stängd