Webinar - 27 april

Känn dig trygg med Teamsmöten​

Drygt ett år har gått med hemarbete men många känner sig fortfarande inte helt bekväma med att hålla i eller delta i digitala möten. Under dessa 45 minuter får du en snabbkurs av Softronics Kent Björner som är Microsoft 365 Arkitekt. Han kommer att ge dig tips på hur du kan hålla effektiva möten på distans.

Tisdagen den 27 april kl. 08:15-09:00 kommer Kent att prata om hur du med hjälp av Teams bokar samt förbereder möten. Han kommer även gå igenom de inställningar du kan göra som både administratör och som deltagare i ett möte – allt för att skapa ett så effektivt möte som möjligt. ​

Jobba hemifrån

Under webinaret kommer du få ta del av:

  • Hur du bokar och förbereder möten​
  • Vilka funktioner som är bra att känna till i mötet​
  • Hur du spelar in ditt möte​
  • Tips för hur du kan genomföra en workshop i Teams ​
  • Hur du ansluter till ett möte​

Tid och plats:

När: Tisdagen den 27 april kl. 08:15-09:00
Plats: Digitalt via Teams

Anmälan

Webinaret är kostnadsfritt. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret och du får därefter en bekräftelse om deltagande. När det närmar sig kommer du få en länk skickad till dig för att kunna delta på webinaret.

Frågor

Har du några frågor kontakta Kent Björner, kent.bjorner@softronic.se

Om föreläsaren

Kent Björner har arbetat med SharePoint drygt 13 år och de senaste fem åren med Microsoft 365. Fokusområden har vart allt från implementation av Office 365, till hur man ska implementera Office 365 på sitt företag samt utbilda verksamheten inom SharePoint/Teams.

Om Softronic

Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 430 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Anmälan är stängd.