Koda är kul – Hackathon med Softronic

Koda är kul – Hackathon med Softronic

Är du nyexaminerad eller junior utvecklare och vill lära känna Softronic? Den 29/3 arrangerar Softronic ett Hackathon på vårt kontor i Stockholm.

Kom på vårt Hackathon där du paras ihop med en av våra seniora utvecklare och kodar tillsammans. Kodtävlingen är utformad som ett grafiskt spel där du kodar i valfritt programmeringsspråk. Tävlingen pågår i ca 2h och vinnarna får möjlighet att kamma hem fina priser.

Efteråt finns möjlighet att stanna kvar och mingla. Då kan du även samtala med oss om vårt traineeprogram som startar i höst.

Självklart bjuder vi på mat, dryck och snacks.

Tid och plats:

Tid: Onsdagen den 29 mars kl. 17:00-ca 20.30 (Vinnarna utses ca 19.30)
Plats: Hammarby Kaj 10A, plan 8, Stockholm

Innehåll:

  • Vi hälsar välkommen och bjuder på pizza och dryck.
  • Presentation av Hackathon och kvällens tävling
  • Vinnarna utses – fina priser utlovas
  • Fortsatt mingel, vi bjuder på dryck och snacks. Möjlighet att ställa frågor om hur det är att jobba på Softronic samt om vårt traineeprogram Gate1.

Vi har ett begränsat platser och vi återkommer om du har erhållit en plats. 

Har du frågor om Hackathon – kontakta oss:

Anders Wannfors

 

Anmälan är stängd

Kontakta Lea Savolainen vid ev. frågor.
Lea.savolainen@softronic.se

 

Om traineeprogrammet Gate1

Programmet innebär förutom en anställning på Softronic, en utmärkt chans att snabbt få arbeta i riktiga uppdrag med leveranser till kund parallellt med en gedigen introduktionsutbildning. Programmet kommer att vara inriktat på systemutveckling i Microsoft och Javamiljö samt testning. Utbildningen varvas med introduktion till konsultrollen på Softronic.

Gate1 – Traineeprogram på Softronic

Till programmet är vi på jakt efter nyutexaminerade civilingenjörer eller systemvetare. Men inte vilka som helst, vi söker dig som vill göra en karriär och så småningom axla ansvaret som ledare i handling och tanke hos våra kunder och i våra åtaganden. För att bli en av de utvalda måste du ha erfarenhet av systemutveckling och/eller testning (t ex examensarbete, arbeten under studietiden eller projektarbeten). Vidare vill vi att du har bra akademiska meriter.

Traineeprogrammet är förlagt till Stockholm och programmet sker på svenska.

Känns det spännande?

Om du är nyfiken på konsultrollen och sugen på att ständigt sätta dig in i nya problemområden tycker vi att du ska kontakta oss.

Theres Hesselgren-Zaar

Lediga jobb

Intresseanmälan

Karriär nyheter