Folkhälsomyndigheten tilldelar ramavtal till Softronic

IR Nyheter | 6 nov 2020

Folkhälsomyndigheten, FHM, har nu gjort klart sitt ramavtal för IT-konsulttjänster. Softronic tilldelades ramavtal avseende två anbudsområden: Systemutveckling och förvaltning samt Leveransledning.

– Vi är oerhört glada att vi får möjlighet att erbjuda Folkhälsomyndigheten konsulttjänster framöver. Vi har sedan 1984 hjälpt företag och organisationer till en högre digital nivå, genom allt från rådgivning och programutveckling, till drift och förvaltning. Vi ser att våra erbjudanden kan stötta Folkhälsomyndighetens vision om en folkhälsa som stärker samhällets utveckling, säger Per Adolfsson, VD på Softronic.

Softronic har gedigen erfarenhet inom området e-hälsa och vi levererar idag innovativa och driftsäkra digitala tjänster, som skapar mervärde och förenklar människors liv och jobb.

– Tillsammans med våra kunder verkar vi för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid, det är det vi kallar GoodTech, avslutar Per Adolfsson.

Avtalstiden är ett år med möjlighet till förlängning i ytterligare tre år.

KONTAKTPERSONER

Per Adolfsson VD, Softronic AB (Publ)
per.adolfsson@softronic.se 
Tel: +46 70-775 78 50

 

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 420 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog.
www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)