Dags för nytt affärssystem, Softronic har molnlösningen!

Events | Publiceringsdatum: 15 nov 2022

Event detaljer:

När: 29 november 2022 10:00

Var: Teams

Sitter du i ett äldre system och ska uppgradera eller ska du investera i en helt ny lösning så lyssna in på vårt webinar kring framtidens affärssystem, Microsoft Business Central Online och dess kringsystem.

Följ med på en timmes resa med Softronic och Microsoft där vi tillsammans presenterar Azure-plattformen och standardlösningen MS Business Central Online. Vi kommer även att berätta om möjligheter med bla. Avtalsfakturering, Elektronisk leverantörsfakturahantering, Webbintegrationer, CRM-integrationer, handdatorlösningar, livsmedelslösningar, EDI och Power BI.

Softronic har en lång och bred erfarenhet av att implementera såväl standardsystem såsom komplexa lösningar. Tack vare Softronics bredd kan vi ta ägarskapet för hela M365 och D365-plattformen, integrationer, implementationsprocessen samt licenshanteringen.

Det har aldrig varit lättare än nu att förflytta sitt affärssystem till molnet. Välkommen till en presentation av Softronic och demo av affärssystemet Microsoft Business Central Online.

Tid och plats:

När: Tisdagen den 29 november kl. 10-11
Plats: Digitalt via Teams.

Kontakt