”Det har aldrig varit aktuellt att byta arbetsgivare”

Karriär | Publiceringsdatum: 12 okt 2021

Magnus Lindström är systemutvecklare och har jobbat på Softronic i över tio år. Han började sin bana genom en yrkespraktikplats och trivdes så bra att det aldrig varit aktuellt att byta arbetsgivare. Något vi på Softronic så klart är väldigt glada över.

Magnus Lindström

Magnus fokus är förvaltning och vidareutveckling av system och han tycker om att arbeta i nära samarbete med systemägaren/kunden vilket han får möjlighet till i det uppdrag han har på Softronic.

Han arbetar nästan uteslutande med .Net och Microsofts produkter och plattformar.

Vad är du mest stolt över i ditt arbete?

Jag är mest stolt när teamet i ett uppdrag kan leverera kundnytta på minst den nivå kunden förväntar sig och som även ger positiv feedback från slutanvändarna.

Berätta kort om ditt nuvarande uppdrag?

I mitt nuvarande uppdrag arbetar jag med ett samhällsviktigt stödsystem. Min roll i projektet innebär även att jag är med och planerar inför releaser och har nära kontakt med kunden i planeringen av den löpande verksamheten i uppdraget.

Vad innebär GoodTech för dig?

GoodTech för mig är system som gör nytta och underlättar för människor och organisationer i vardagen och att det i processen kring systemet ingår att arbetet ska ske på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

Vad är bäst med att arbeta på Softronic?

Det som är allra bäst med att jobba på Softronic är möjligheten att påverka vad man jobbar med och den familjära stämningen. Det kan skilja ganska mycket på uppdrag om det är nyutveckling, eller förvaltning, inhouse eller hos kund. Att kunna påverka utifrån egna preferenser är viktigt för mig.

Vad gör du på fritiden?

Min fritid ägnar jag väldigt mycket åt att umgås med familjen. Jag är även en person som gärna rör på mig, så ett par mil på cykel eller inlines (när vädret tillåter) eller ge mig ut och springa en sväng kombinerat med lite styrketräning ser jag alltid till att det finns tid till.

  • Se lediga jobb hos oss här!