Från traineeprogram till konsultchef

Karriär | Publiceringsdatum: 30 sep 2021

Viktor har gjort karriär inom Softronic. Han började sin bana på vårt traineeprogram Gate1 och är idag verksam som konsultchef. Att han dessutom varit ute och testat gräset på andra sidan och kommit tillbaka är ett mycket bra betyg för Softronic som arbetsplats. Viktor arbetade sina första fem år som konsult på ERP avdelningen. När han återvände tillträdde han sin chefstjänst på samma avdelning och är nu inne på sitt andra år.

Banner ViktorVad är du mest stolt över med ditt arbete?
Jag är stolt över att kunna bidra till en arbetsmiljö där kollegor kan utvecklas och få assistans och stöd i sitt dagliga jobb. Att jag i min chefsroll kan bidra till att människor växer och vågar möta nya utmaningar i arbetet.

Kan du berätta vad som är roligast med att jobba på Softronic?
Det roligaste är nya utmaningar som gör att jag utvecklas som person och att jag skapar ett positivt värde för kunder och medarbetare. Det är väldigt stimulerande att jag kan bidra med erfarenheter till andra och skapa kundnöjdhet.

Vad innebär GoodTech för dig?
För mig innebär GoodTech att skapa och förbättra processer/IT-stöd som ger ett mervärde för samhället på det stora hela. Det känns väldigt bra att vara en del av samhällsutvecklingen.

Du har gått Gate1 – hur tycker du övergången var från studieliv till att gå traineeprogrammet och jobba i skarpa kunduppdrag?
Gate1 förbereder dig för vad det innebär att vara konsult och det var en bra brygga mellan skola och arbetsliv. Att komma ut i uppdrag ger ett verklighetsperspektiv på utmaningar som våra kunder har. Att ha en mentor gjorde att övergången gick smidigt.

Vad gör du på fritiden?

Förutom att umgås med familj och vänner (som varit sparsamt under senaste året) så försöker jag spela golf om vädret tillåter. Har under senaste tiden även hoppat på ”padel tåget”. För att varva ner på kvällarna tar jag gärna upp en bra bok, brukar bli någon bok i månaden.

 

Är du intresserad av nya utmaningar  – kolla in våra lediga jobb här!

Viktor Lindström