Frukostevent för nyfikna människor

Karriär | Publiceringsdatum: 28 sep 2021

Softronic bjuder in till Frukostevent för nyfikna människor som söker nya utmaningar!

banner frukost

Kom hit och se utsikten från våra lokaler i Hammarby Sjöstad och träffa ett gäng sköna människor – förhoppningsvis får du upp ögonen för Softronic och lämnar ditt CV. Vi letar speciellt efter utvecklare inom .Net och Java, M365, projektledare, förvaltningsledare, testledare och DevOps Engineer/Infrastructure developers.

Förutom frukost kommer affärsområdeschef Johan Andersson att berätta om Softronic och vad vi arbetar med på affärsområdet Innovation Partner. Under morgonen får du även möjlighet att träffa och ställa frågor till några av oss som jobbar här.

Dela gärna detta om du känner till någon annan som kan vara intresserad, och självklart får du gärna ta med en vän!

Var: Hammarby Kaj 10A, plan 8
När: torsdag 14/10 klockan 08:00

OSA till ipevent@softronic.se senast 11/10.

 

Om Softronic Innovation Partner

Softronic Innovation Partner är en modern leveransorganisation som hanterar större utvecklingsprojekt och förvaltningsåtaganden. Vi är vana att arbeta med kundernas digitalisering hela vägen från ledning och nedåt i organisationen. Vi har långa partnerskap med våra kunder och jobbar mot en stor bredd av branscher så som turism, dagligvaruhandeln, logistik, försäkring, finans, resor och bemanning.

Innovation Partner är det största av Softronics affärsområden och består av två affärsenheter. Den ena affärsenheten jobbar med driftrelaterade frågor och den andra affärsenheten jobbar mer kundfokuserat med projekt och förvaltningsåtaganden.

Den kundfokuserade affärsenheten arbetar främst med utveckling och förvaltning av komplexa system, e-handel, webb och mobilitet i nära samarbete med våra kunder. Vi arbetar med ett brett spektrum av tekniker bland annat Java, .Net och C++. Vidare jobbar en del fokuserat på leveranser av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. I dagsläget arbetar vi med hundratalet kunder inom olika vertikaler men huvudfokus ligger på livsmedelssektorn Vi bedriver också satsningar inom Business Intelligence och tjänsteutveckling inom finans och försäkring tillsammans med övriga enheter inom Softronic.

ITO är Softronics driftsorganisation och erbjuder allt från IaaS och servicedesk till OCP, Managed Application och modern DevOps. Vi jobbar med driftrelaterade frågor i såväl våra egna hallar som i Azure.

Softronic Innovation Partner växer kontinuerligt och söker ständigt folk med rätt inställning till tjänster inom alla kompetensområden och roller.

Kontakt 

Theres Hesselgren-Zaar