Kaffe, mackor och karriärsmöjligheter

Karriär | Publiceringsdatum: 27 okt 2017

Softronic Innovation Partner bjuder in till frukost med syfte att hitta nya talanger!

Kom hit och kolla på utsikten från våra nya lokaler i Hammarby Sjöstad och träffa ett gäng sköna människor – förhoppningsvis blir du imponerad och lämnar ditt CV.

Förutom kaffe och goda mackor kommer Johan Andersson berätta om Softronic och vad vi arbetar med på affärsområdet Innovation Partner. Under frukosten får du även möjlighet att träffa och ställa frågor till några av oss som jobbar här.

Dela gärna detta om du vet någon annan som kan vara intresserad, och självklart får du jättegärna ta med en vän!

OSA till: david.caro@softronic.se, senast 16/11.
Var och när: Hammarby Kaj 10A, plan 8.  23/11 kl. 8-9

Softronic Innovation partner är en modern leveransorganisation som kan hantera större utvecklingsprojekt och förvaltningsåtaganden.
Vi är vana att arbeta med kundernas digitalisering hela vägen från ledning och nedåt i organisationen. Vi har långa partnerskap med de flesta av våra kunder och jobbar mot en stor bredd av branscher så som turism, dagligvaruhandeln, logistik, försäkring, finans, resor och bemanning.

Innovation Partner (IP) är det största av Softronics affärsområden och består av tre affärsenheter. Dessa är Projects & Operations, ERP affärssystem och ITO

Projects & Operations arbetar främst med utveckling och förvaltning av komplexa system, e-handel och mobilitet i nära samarbete med våra kunder. Vi arbetar med ett brett spektrum av tekniker bland annat Java, .Net och C++. Vi bedriver också satsningar inom DevOps-området tillsammans med övriga affärsenheter inom IP.

ERP Affärssystem fokuserar på leveranser av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. I dagsläget arbetar vi med hundratalet kunder inom olika vertikaler men huvudfokus ligger på livsmedelssektorn.

ITO är Softronics driftsorganisation och erbjuder allt från IaaS och servicedesk till Managed Application och modern DevOps.