Möt Softronic på IDG – Security Day 21/6

Events | Publiceringsdatum: 20 jun 2017

Event detaljer:

När: 21 juni 2017 12:00

Den 21 juni kommer Softronic´s stabschef Joachim Lundberg tala på IDG- Security Day och behandla ämnet IT-säkerhet och hur du får ledningen att prioritera ämnet.

”Dagens och morgondagens teknik ger oanade möjligheter till affärsutveckling, men också utmaningar kring kundernas integritet. De nya reglerna har som huvudsyfte att skydda individen, men för att nå fram till ledningen räcker det inte med att berätta hur stor budget man behöver för att följa de nya reglerna. Ett bättre sätt är att istället förklara hur följsamhet med regelverken kan skapa förutsättningar för bättre affärer och djupare relationer med kunderna.” – Joachim Lundberg

Joachim har mer än 30 års erfarenhet inom It-branschen och har en gedigen erfarenhet att arbeta nära ledningsgruppen.

På IDG Security Day samlas beslutsfattare inom It-säkerhet, ledande leverantörer och talare, tillsammans med IDG, för att diskutera strategiska it-säkerhetsfrågor. Den 21 juni träffas vi på Operaterassen, för ett exklusivt, intimt och interaktivt halvdagsevent med fokus på diskussion, erfarenhetsutbyte och nätverkande – varvat med ledande talare iom it-säkerhet och GDPR (http://computersweden.event.idg.se/event/idg-security-day/).

Läs mer om eventet och Joachim Lunbergs framförande:

http://computersweden.event.idg.se/event/idg-security-day/