Softronic är nu officiell utbildningsamordnare inom Flow

Nyheter | Publiceringsdatum: 9 okt 2017

Flow är ett ramverk som förenar Lean, Traditionella och Agila metoder som gör det möjligt för er att uppnå framgångsrika resultat, oavsett vilken ledarskapsteknik ni använder.

Omvandlingsprojekt misslyckas 70% av tiden. Traditionella 86% och även Agila projekt misslyckas 58% av tiden. Vi hjälper dig att lyckas. Är du ”i zonen” av optimal prestanda som person, team eller organisation? Låt oss visa er hur ni kommer att lyckas med Flow!

Lär er skapa en sann samarbetskultur inom er organisation. Upptäck hur ni kan öka er produktivitet med Flow ™ och Agila metoder. Flow är ett helt nytt sätt för att organisera och hantera organisationer, avdelningar och team. Flow är er vägkarta för att omvandla er organisations ledarskap, struktur och kultur under er Agila resa.

Softronic har två certifierade Flow-utbildare som tränar, coachar och guidar organisationer i hur man förvandlar, uppnår och behåller Flow. Vi använder Flow och Unified Vision Framework (UVF) för att skapa en kultur som behövs på alla nivåer i er organisation. Tillsammans har Flow och UVF levererat över 1 miljard kronor i värde under de senaste 20 åren för organisationer i USA, Europa och Asien.

Ledare som har upptäckt kraften och inverkan av en tydlig och övertygande Vision uppnår övergripande framgång (oavsett vilken nivå de arbetar på) och kommer snabbt att förstå sig på Flow.

Lär din organisation skapa rörelse i rätt riktning… Och älska det!