Softronic bjuder in till After Work för nyfikna människor som söker nya utmaningar!

Events | Publiceringsdatum: 1 mar 2019

Event detaljer:

När: 10 april 2019 17:30

Kom hit och se utsikten från våra lokaler i Hammarby Sjöstad och träffa ett gäng sköna människor – förhoppningsvis får du upp ögonen för Softronic och lämnar ditt CV.

Förutom dryck och lite småplock kommer affärsområdeschef Johan Andersson att berätta om Softronic och vad vi arbetar med på affärsområdet Innovation Partner. Under kvällen får du även möjlighet att träffa och ställa frågor till några av oss som jobbar här.

Dela gärna detta om du känner till någon annan som kan vara intresserad, och självklart får du gärna ta med en vän!

Var: Hammarby Kaj 10A, plan 8
När: Onsdag 10/4 kl. 17:30

OSA till ipevent@softronic.se senast 5/4.

Softronic Innovation Partner är en modern leveransorganisation som kan hantera större utvecklingsprojekt och förvaltningsåtaganden. Vi är vana att arbeta med kundernas digitalisering hela vägen från ledning och nedåt i organisationen. Vi har långa partnerskap med de flesta av våra kunder och jobbar mot en stor bredd av branscher så som turism, dagligvaruhandeln, logistik, försäkring, finans, resor och bemanning.

Innovation Partner är det största av Softronics affärsområden och består av tre affärsenheter. Dessa är Projects & Operations, ERP Affärssystem och ITO.

Projects & Operations arbetar främst med utveckling och förvaltning av komplexa system, e-handel, webb och mobilitet i nära samarbete med våra kunder. Vi arbetar med ett brett spektrum av tekniker bland annat Java, .Net och C++. Vi bedriver också satsningar inom Business Intelligence och tjänsteutveckling inom finans och försäkring tillsammans med övriga affärsenheter inom Innovation Partner.

ERP Affärssystem fokuserar på leveranser av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. I dagsläget arbetar vi med hundratalet kunder inom olika vertikaler men huvudfokus ligger på livsmedelssektorn.

ITO är Softronics driftsorganisation och erbjuder allt från IaaS och servicedesk till Managed Application och modern DevOps.

Softronic Innovation Partner växer kontinuerligt och söker ständigt folk med rätt inställning till tjänster inom alla kompetensområden och roller.

medarbetare promenerar och diskuterar