Softronic deltar på JFokus 6 – 7 februari 2024

Events | Publiceringsdatum: 22 jan 2024

Event detaljer:

När: 6 februari 2024 08:00

Var: Waterfront Congress Center

JFokus är en årligt förekommande konferens för personer som arbetar med Javautveckling. Konferensen äger rum på Waterfront Congress Center centralt i Stockholm med ett deltagarantal på ca 1500 personer.

Konferensen består av föreläsningar och workshops där utvecklare får nys om det senaste inom Java. Ämnen som berörs är bland annat DevOps, IoT, Cloud, Big Data, Agil utveckling, mobila plattformar, framtiden och trender.

Softronic prioriterar aktivt deltagande för alla våra Java-utvecklare på event så som JFokus och bjuder därför in alla våra konsulter som vill att delta. Det är en given möjlighet för dem att följa de senaste tekniktrenderna, nätverka med branschkollegor och kontinuerligt utveckla sina färdigheter samt hitta inspiration. Att delta i dessa evenemang ger oss chansen att dela vår expertis, engagera oss med talanger inom branschen och samtidigt lyfta fram det som gör oss unika och innovativa. Vi ser fram emot fortsatta möten och spännande möjligheter på kommande evenemang.

Förra året var första gången vi valde att ha en monter och i år ser vi åter igen fram emot att träffa deltagarna på balkongen i monter 32. Välkomna förbi och var med i vår utlottning för att vinna fina priser!

Anders Wannfors