Softronic deltar på Jfokus 7–8 februari 2023

Events | Publiceringsdatum: 19 jan 2023

Event detaljer:

När: 7 februari 2023 08:00

Var: Stockholm Waterfront Congress

Jfokus är en årligt återkommande konferens för personer som arbetar med Javautveckling. Konferensen äger rum på Waterfront Congress Center centralt i Stockholm med ett deltagarantal på ca 1500. 

Konferensen har sex parallella spår och fokuserar primärt på Java, JVM-plattformen och öppen källkodsteknologi. Andra ämnen som berörs är AI, Machine Learning, Big Data, Cloud, Web/HTML5, mobila plattformar, Agile, NoSQL, DevOps och språk som JavaScript, Scala, Kotlin.

– För Softronic är det en självklarhet att alla Javautvecklare som vill deltar för att ta del av ny teknik, trender, träffa kollegor i branschen och kompetensutveckla sig. Vi ser konferensen som en viktig pusselbit för våra Javautvecklare i deras kompetensutveckling, säger t.f. affärsområdeschef Anders Wannfors.

I år deltar ca 30 av våra konsulter på Softronic och vi kommer även ha en monterplats under konferensen. För Softronic är det viktigt att synas på olika bransch- och kompetensmässor för att knyta kontakter och visa upp oss som en intressant och attraktiv arbetsgivare.

Anders fortsätter:

– Vi har valt att detta år synas i utställningen och kommer ha en monter med personal på plats. Det kommer bli kul att få möjlighet att prata närmre med deltagarna.

Softronic finns på plats på balkongen i monter 32. Välkomna förbi och var med i vår utlottning för att vinna fina priser!

Anders Wannfors