Softronic deltar på Kvalitetsmässan i Göteborg 12–14 november

Nyheter | Publiceringsdatum: 4 nov 2019

Kvalitetsmassan 2019

Kvalitetsmässan i Göteborg är den självklara mötesplatsen för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Kvalitetsmässan är numera Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. Mässan äger rum på Svenska Mässan i Göteborg 12–14 november.

Softronic är på plats för att träffa kunder och leverantörer samt visa upp våra erbjudanden inom Conversational AI, Kommun-Kim, Bokning & bidrag samt CRM.

Softronic deltar på två ställen:

LAB Smartare samhälle och TALK Smartare samhälle i monter D00:17.

I LAB-delen kommer vi prata om samt visa upp det vi kallar Medborgarnytta 2.0 – Sveriges första VAN (Virtual Assistent Network).

I TALK-delen kommer vi finnas tillgängliga för dialog kring våra erbjudanden. Vi arbetar väldigt brett med lösningar för offentliga Sverige så vi kommer även ha personer på plats som kan diskutera och demonstrera Softronics medlemssystem MRM. Hur man kan använda standardplattformen Microsoft Dynamics 365 t ex. för parkeringsbolag och näringslivsenheter, samt hur man kan resonera kring säker modern outsourcing och Smarta städer.

Vi kommer även att visa upp tjänsten ActorSmartBook med vår samarbetspartner Vitec Smart Visitor System AB som har tagits fram till kommuner för att effektivisera sin boknings- och bidragsprocess.

Öppet forum

torsdag 14 november kl.11:30-11:45 kommer vi ha en öppen presentation på plats i TALK-delen med rubriken: Medborgarchatt 2.0, samverkan som ger verklig medborgarnytta, på riktigt.
Sveriges första VAN- Virtual Assistent Network. Vilken offentlig funktion som har vilket ansvar är en djungel för medborgarna. Med vår lösning kan en medborgare nå flera olika myndigheter, oavsett frågeställning, på samma ställe. Detta förenklar vardagen både för medborgaren och myndigheten.

Det är Dan Milestad och Pelle Stridh som berättar om lösningen och vad den innebär för medborgarna och myndigheter.

Kontakt

Är du på plats i Göteborg kom förbi Smartare Samhälle LAB och TALK D00:17 eller hör av dig till oss så bokar vi gärna in ett möte på plats.

Mathias Kjellberg, Telefon: 070-930 30 01, E-post: mathias.kjellberg@softronic.se
Dan Milestad, Telefon: 070-691 44 97, E-post: dan.milestad@softronic.se