Softronic förstärker koncernsälj med Filip Alberts

Nyheter | Publiceringsdatum: 16 aug 2021

Vi hälsar Filip Alberts välkommen till Softronic som ny säljare. Filip kommer att arbeta i koncernsäljsteamet som stöttar Softronics affärsområden med försäljningsinsatser.

Filip kommer att kommunicera hela Softronics tjänsteportfölj till befintliga och nya kunder. Han kommer samverka med alla affärsområden och säkerställa att våra kunder kommer få kännedom om vår kompetens och kapacitet som helhetsleverantör.

Han ska bidra och exekvera på Softronics ambition att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Det vi kallar GoodTech.

Banner - Filip Alberts

Kan du berätta vilka tidigare erfarenheter du tar med dig hit?

Jag har över 10 års erfarenhet inom försäljning och har stor erfarenhet av att jobba strukturerat med kundplaner och kundteam som kommer vara ramverket för att involvera rätt kompetens internt. Detta är en av möjliggörarna för att säkerställa rätt lösning till våra kunder, så de kan känna en trygghet och säkerhet att Softronic är rätt val av IT-partner.

Jag tar även med mig mina erfarenheter av processtyrning inom försäljning för att effektivisera kunders verksamhet samt min förmåga att kvantifiera verksamhetsnyttan från en teknisk lösning. Jag anser även att jag har en god insikt och förståelse av kunders behov.

 

Vad är roligast med ditt jobb?
Det roligaste med att jobba med försäljning är att samverka med kollegor och kunder och få ta del av nya insikter från respektive part.

 

Vad ser du mest fram emot med att jobba på Softronic?
Jag ser fram emot att få hjälpa företag, myndigheter och organisationer att accelerera deras digitaliseringsresa samt med hjälp av teknik bidra till en mer hållbar framtid och ett bättre samhälle.

Sen vill jag gärna lära mig mer för att kunna utvecklas som individ samt kompetensmässigt.

 

Vad gör du på fritiden?
Fritiden spenderar jag helst med familj och vänner samt upptäcker nya platser genom att vara ute och resa och inspireras av andra kulturer samt njuta av god mat.

Jag gillar att engagera mig i olika sporter, både som utövare och supporter. Sedan har jag ett brinnande intresse för teknik vilket är intressant med tanke på att vi lever i en snabb utveckling i det digitala samhället.

 

Har du några frågor om Softronic eller vill veta mer, kontakta oss gärna! 

Filip Alberts
Claes Brikell