Softronic i Almedalen 2018!

Events | Publiceringsdatum: 18 jun 2018

Event detaljer:

När: 4 juli 2018 13:30

Varmt välkommen till Softronics samtal & mingel i Almedalen 2018!

Kom förbi oss under Almedalsyran och kombinera mingel med att lyssna på spännande debatter och föredrag från experter inom digitalisering och samhällsnytta.

Möt oss i trädgården på Mellangatan 27,
onsdagen den 4/7 kl 13:30!

AGENDA

13:30-14:15 Spelmarknaden omregleras

14:30-15:00 Digital Darwinism

15:00-16:30 Mingel

Spelmarknaden omregleras
Med omregleringen av spelmarknaden 1 januari 2019 ges alla licensierade aktörer samma möjlighet att konkurrera på den svenska spelmarknaden. Men innebär den ökade konkurrensen att det blir ett bättre konsumentskydd och högre säkerhet i spel? Hur kommer spelaktörer att efterfölja svensk lagstiftning när det gäller att motverka penningtvätt och matchfixning? Debatt på scen.

Erik Sjöholm, Chef spelsäkerhet & utredning, AB Svenska Spel
Mattias Hjelmberg, Intressepolitik & Media, Riksidrottsförbundet
Peter Alling, Head Of Public Affairs Nordics, Kindred Group
Stefan Lundberg, Chefsåklagare/Brottsförebyggande frågor, Ekobrottsmyndigheten
Sten Andersen, Marknadschef, ATG

Digital Darwinism
Digitalisering driver upp förändringstakten och påverkar starkt vår förmåga att leda. Stefan Melander och Berny Einarsson på Consultus låter oss ta del av en europeisk studie där över 100 chefer berättar om sina utmaningar och behovet av ett anpassat ledarskap. Vi lär oss förstå hur beslutsprocesser, mindset och digitala dilemman påverkar det nya sättet att leda.

Rabih Kanaan, grundare av OpenRatio, tar sedan över och visar oss hur man rent praktiskt kan arbeta i digital transformation. De visar exempel från verkligheten och hjälper oss även att bygga våra egna app!

Mingel
Ta chansen att prata med oss och våra samarbetspartners om något av ämnena som diskuterats. Vi bjuder på god mat och dryck i en härlig trädgård i centrala Visby!


MISSA INTE VÅR KUNDS SEMINARIE OM AI!
AI stormar in i A-kassor och myndigheter – för ökad mänsklig kontakt

Artificiell Intelligens är inte bara ett fenomen som är hett i debatten, det är redan på väg in i vardagen. Hur ser processen ut när man ska initiera hypermodern digital teknik i en organisation som är byggd på traditioner och analogt tänkande?

  • Måndag den 2/7 klockan 10:30 – 11:30
  • Sal B51, B-Huset, Uppsala universitet, Huvudentré Cramérgatan