Välkommen på frukostseminarium och möt hjältarna bakom Barncancerappen!

Events | Publiceringsdatum: 30 apr 2018

Event detaljer:

När: 14 maj 2018 08:00

Just nu pratas det extra mycket om digital transformation i vården. Att lätt få rätt information är av största vikt för både patienter och anhöriga och kraven på tillgänglighet i mobilen ökar. Men hur omsätter man idéer och visioner till verklighet ute i verksamheten?

Välkommen på frukostseminarium och träffa hjältarna och initiativtagarna bakom Barncancerappen!

Seminarium – vart och när?

  • Måndag 14 maj kl. 08:00-10:00 Hammarby kaj 10A, Stockholm (anmäl senast 11/5)

Möt Gunnar Cleve och Linn Petterson från Barnonkologen på Karolinska Sjukhuset som berättar om hur de skapade den prisbelönta Barncancerappen. Appen har snabbt blivit den självklara informationskällan för familjer med barn som vårdas för cancer. I ett intuitivt CMS-verktyg uppdaterar de dagligen appen och skickar ut pushnotiser.

Anja Malmberg, en av initiativtagarna till Barncancerappen är moderator för seminariet. I sin tidigare roll som Chef för Råd och Stöd på Barncancerfonden drev och intresserade sig Anja för hur man gör livet lättare för barn och familjer som drabbats av cancer – och för dem som arbetar med dessa familjer i vården. Hennes tro på digitaliseringens möjlighet att nå och hjälpa många har bland annat mynnat ut i initiativet till Barncancerappen. Idag är Anja VD för Aron Anderson AB.

Agenda:

8.00-8.15 Frukost och mingel

8.15-8.20 Introduktion – Softronic

8.20-8.30 Gästtalare/moderator Anja Malmberg berättar om initiativet till Barncancerappen

8.30-8.50 Gunnar Cleve och Linn Petterson intervjuas av Anja Malmberg

8.50-9.00 Frågor

9.00-9.15 SLUT / PAUS

9.15-10.00 Tekniken bakom lösningen – Rabih Kanaan (OpenRatio) visar plattformen för dem som vill stanna kvar och få en djupare inblick