Softronic är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige!

IR Nyheter | 21 jun 2023

Softronic är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under det speciella året 2023 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.

          Vi är oerhört glada att vi återigen placerat oss på topplistan i kategorin Verksamhetsnära IT-tjänster. Det är ett bevis på att vi levererar med högsta kvalitet till våra kunder, säger Charlotte Eriksson, VD på Softronic.

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 100 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

          Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2023 visar att proaktivitet i relationen värderas allt högre under en period med ansträngda budgetar och osäker ekonomi för köparsidan, säger Hans Werner, vd Radar.

Det är åttonde gången som Softronic placerar sig på topp fem-listan.

 

          Stort tack till alla medarbetare och kunder för att ni gör det möjligt, avslutar Charlotte Eriksson.

 

En bild som visar text, Teckensnitt, skärmbild, logotyp Automatiskt genererad beskrivning

Kontaktpersoner
Charlotte Eriksson, VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 454 55 43

Hans Werner, VD Radar Eco Systems
hans.werner@radareco.se
Tel: + 46 73 – 539 15 51

Om Softronic
GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället.
Softronic hjälper företag och organisationer att utveckla sin verksamhet och skapa verklig samhällsnytta genom innovativa digitala lösningar. Vi hjälper våra kunder i sin digitala förflyttning, genom allt från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Softronic grundades 1984 och är idag börsnoterat på Stockholmsbörsen och Nasdaq OMX. Vårt team består av våra drygt 400 drivna, nyfikna och kunniga medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Karlstad och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)