Softronic etablerar kontor i Visby

IR Nyheter | 26 okt 2023

Softronic har sedan tidigare både kunder och medarbetare i Visby och etablerar nu ett kontor i Visby. Ambitionen är att fortsätta utveckla regionen och erbjuda tjänster inom IT och digitalisering och att bidra till verklig samhällsnytta, det Softronic kallar för GoodTech. 

          För oss är det viktigt att vara nära kunderna och vi vill fortsätta skapa fler åtagandeaffärer med fokus på systemutveckling och förvaltning på Gotland, säger Mathias Kjellberg, COO.

Mathias fortsätter:

          Vi har idag ca 10 medarbetare som verkar på Gotland och vi vill fortsätta växa här. Vi söker framför allt projektledare, konsulter inom Dynamics 365/Power Plattform, men även systemutvecklare och verksamhetskonsulter för våra kunder.

Charlotte Eriksson, VD på Softronic säger:

          Jag ser fram emot att Softronic ska fortsätta leverera tjänster inom IT och digitalisering till regionen och är glad att välkomna ännu ett kontor till Softronic.

Softronic finns förutom i Visby även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Karlstad och Arjeplog.

Kontaktpersoner

Charlotte Eriksson, VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 454 55 43

Mathias Kjellberg, COO, Softronic AB (Publ)
mathias.kjellberg@softronic.se
Tel: + 46 70- 930 30 01

Om Softronic
Goodtech – ledande teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 430 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Karlstad, Arjeplog och Visby. https://www.softronic.se/

Pressmeddelande (PDF)