Softronic etablerar verksamhet i Karlstad

IR Nyheter | 3 apr 2023

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Bolaget drivs av entreprenörskap, hög kompetens och långa kundrelationer. Nu etablerar vi oss i Karlstad. 

Per Anders Hansen som är områdeschef och ansvarig för etableringen har över 30 års erfarenhet av IT-konsultbranschen och ser stora möjligheter framåt.

 Softronic expanderar till nya orter där det finns möjlighet att bygga nya affärer eller där vi kan förstärka befintliga leveranser. Nu satsar vi i Karlstad med målet att skapa fler åtagandeaffärer med fokus på systemutveckling och -förvaltning, säger Per Anders.

Konsultchef Camilla Jansson och säljchef Mattias Svensson är i full gång med uppbyggnaden av verksamheten. De har rivstartat med flera starka rekryteringar till det centralt belägna kontoret och målsättningen är att dubblera till årsskiftet.

 Vi har på kort tid fått stort gensvar på vår etablering och det är extra häftigt att kunna erbjuda intresserade kollegor i branschen en möjlighet att vara med från början och bidra till en genuin arbetsplats och en långsiktigt välmående arbetsgrupp som jobbar med verklig samhällsnytta, säger Camilla.

Charlotte Eriksson, VD på Softronic säger:

 Jag är oerhört glad att hälsa teamet i Karlstad välkomna till Softronic och ser förväntansfullt fram emot expansion i en region med både intressanta kunder och hög kompetens inom IT och digitalisering.

Softronic finns förutom i Karlstad även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog.

Kontaktpersoner

Charlotte Eriksson, VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 454 55 43

Per Anders Hansen, Områdeschef, Softronic AB (Publ)
per-anders.hansen@softronic.se
Tel: + 46 70 628 49 22

Om Softronic
Goodtech – ledande teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 405 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Karlstad och Arjeplog. https://www.softronic.se/

Pressmeddelande (PDF)