Softronic får utökat förtroende – tecknar nytt ramavtal med Inera AB

IR Nyheter | 6 maj 2022

Softronic har som en av åtta leverantörer blivit utvalda av Inera att teckna ramavtal avseende applikationsförvaltning och applikationsutveckling.

Softronic har idag flera uppdrag hos Inera, bland annat kring 1177 e-tjänster samt 1177 på Telefon.

    Det är med stor glädje och stolthet jag konstaterar att Softronic får utökat förtroende från Inera och att vi fortsätter att vara en relevant partner inom digitalisering och applikationshantering, säger Anders Wannfors, kundansvarig på Softronic.

Ramavtalet omfattar större delen av Ineras tjänster inklusive viktiga nationella tjänster som 1177. Avtalet löper på två år med maximalt två års förlängning. Ramavtalets takvolym är 2,7 miljarder SEK.

     Ineras tjänster och produkter ställer extremt höga krav på kvalitet, kontinuitet samt säkerhet.  Vi är oerhört stolta att vi återigen har fått utökat förtroende, säger VD Charlotte Eriksson.

KONTAKTPERSONER

Charlotte Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 – 454 55 43

Anders Wannfors, Kundansvarig Softronic AB (Publ)
anders.wannfors@softronic.se
Tel: + 46 73 – 811 32 01

 

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 430 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)