Softronic förvärvar Vendel Data

IR Nyheter | 4 maj 2012

Vendel Data Stockholm AB är ett företag med nio anställda som levererar förebyggande IT-underhåll, drifts- och supporttjänster till sina kunder.

Vendel Data har utvecklat ärendehanteringssystemet MMK som vänder sig till IT-avdelningar, kundtjänst, receptioner och andra avdelningar som behöver hantera ärenden och inventarier på ett smidigt sätt. Systemet är mycket kostnadseffektivt då investeringen är låg och systemet är lätt att lära sig. Vendel Data har haft stor framgång med MMK som idag används av över 150 företag och organisationer inom privat och offentlig sektor.

Vendel Datas kunder kommer i och med förvärvet att bli erbjudna fler tjänster från samma leverantör och produkten MMK får ytterligare resurser att vidareutvecklas. Softronic förstärker sitt erbjudande inom ärendehantering.

 

Om Softronic AB (Publ) (softronic.se)
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har cirka 450 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland.

För mer information om Softronic AB kontakta

Leif Sjöberg

Tel: +46 (0)8 51 90 90 00

 

För mer information om Vendel Data och ärendehanteringssystemet MMK kontakta:

Markus Bernhardson

Tfn: +46 (0)8-447 54 11

PDF