Softronic har blivit kvalitetsdiplomerade enligt Svensk Kvalitetsbas

IR Nyheter | 27 okt 2020

Sedan tidigare har Softronic ett väldokumenterat kvalitetsledningssystem och kvalitet har alltid varit en vital grundpelare i våra leveranser.

Vi har nu för att ta ytterligare steg framåt låtit en extern part diplomera vårt system i enlighet med Svensk Kvalitetsbas kravstandard.

– Vi arbetar alltid för att vår verksamhet och våra leveranser ska bedrivas med högsta möjliga kvalitet för att få nöjda kunder. Att vi har nöjda kunder visas av att vi i två år i rad vunnit Radars stora leverantörskvalitetsgranskning, säger VD Per Adolfsson.

Per fortsätter:

– Det ligger många timmars hårt arbete bakom en diplomering och jag är stolt över mina kollegor som vidareutvecklat dokumentationen och ytterligare förstärkt vårt fokus på kontinuerliga kvalitetsförbättringar.

Vårt gedigna kvalitetsarbete i kombination med branschens bästa medarbetare skapar den grund som har gjort att Softronic är uthålligt lönsamma.

Läs mer på https://www.softronic.se/om-oss/kvalitetspolicy/

KONTAKTPERSONER
Per Adolfsson VD, Softronic AB (Publ)
per.adolfsson@softronic.se
Tel: +46 70-775 78 50

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 420 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)