Softronic har tecknat ramavtal med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR)

IR Nyheter | 21 sep 2020

Softronic har tecknat ramavtal med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) avseende ”IT-konsulttjänster 2019” som ger SKR och Inera AB möjlighet att avropa konsulttjänster.

– Vi är väldigt glada att vi rankats som bästa leverantör i upphandlingen, och för möjligheten att få leverera IT-konsulttjänster till Sveriges Kommuner och Regioner samt fortsätta leverera till Inera AB, säger VD Per Adolfsson.

Softronic har idag flera uppdrag hos Inera, bland annat kring 1177 Vårdguidens e-tjänster samt 1177 Vårdguiden på Telefon.

Per fortsätter:

– Som leverantör till Inera ställs det extremt höga krav på kvalitet, kontinuitet samt säkerhet. Det är viktigt att tjänsterna motsvarar de högt ställda kraven som finns, särskilt i  tider av kris. Med det som grund ser vi fram emot att även få möjlighet att erbjuda våra tjänster till Sveriges Kommuner och Regioner.

Ramavtalet avser två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

KONTAKTPERSON

Per Adolfsson, VD Softronic AB (Publ)
per.adolfsson@softronic.se
Tel: +46 70-775 78 50


Om Softronic

Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 420 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)