SOFTRONIC LANSERAR MEDLEMSSYSTEMET MRM

IR Nyheter | 16 apr 2015

Idag är det inte längre en självklarhet att vara medlem i en medlemsorganisation. Detta faktum ställer höga krav på organisationer att kunna möta potentiella medlemmar på deras villkor och på̊ att kunna leverera mer medlemsnytta för avgiften. För individen blir hög servicegrad och tillgänglighet till de tjänster som erbjuds en konkurrensfaktor. Ett modernt medlemssystem måste kunna möta dessa krav och snabbt kunna anpassas till förändringar i omvärlden.

Softronics branschlösning MRM, baseras på̊ Microsoft Dynamics CRM som idag är den vanligaste standardplattformen för fackförbund, medlems- och intresseorganisationer. Här får man ett väl fungerande stöd för medlemskommunikation, medlemsservice, avisering och ekonomi. Koppling mot Basun och SPAR förenklar och effektiviserar också̊ arbetet med organisationens administration.

MRM är nu fullt tillgängligt för nya kunder att sätta i drift genom Softronics strukturerade införande- och förvaltningstjänster som gör att kunder snabbt och med förutsägbart resultat kan komma i drift med sitt nya system och därmed realisera konkret verksamhetsnytta.

Softronic är den ledande rådgivaren och leverantören för medlems-organisationer i förändring med nästan 30 års branscherfarenhet med fackförbund, arbetslöshetskassor och ideella förbund.

För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
Tel: +46 8 5190 9000

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark, Norge och Estland. Hemsida: www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)