Softronic levererar IT till Kommunal

IR Nyheter | 31 maj 2017

Kommunal och Softronic avser att teckna ett 3-årsavtal med möjlighet till förlängning i 2 år innehållande tjänster med ett uppskattat värde om ca 80 MSEK. Kommunal är en helt ny kund till Softronic. Sedan tidigare har Softronic fler fackförbund samt 20 arbetslöshetskassor däribland Kommunals akassa som kunder. Softronic är marknadsledare inom området som är prioriterat.

Om Kommunal
Kommunal är ett fackförbund med en halv miljon medlemmar och arbetar inom flera hundra yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Tiotusentals är dessutom fackligt aktiva på arbetsplatserna.
www.kommunal.se 

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från e-tjänster och rådgivning till nyutveckling, förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har ca 430 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Östersund och Arjeplog.
www.softronic.se 

För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
tel: +46 8 5190 9000

Patrick Lundeberg t.f. IT-chef, Kommunal
patrick.lundeberg@kommunal.se<br /> Tel: +46 010 442 72 72

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Softronic AB (publ) skall offentliggöra enligt enligt Europaparlamentets och rådets förordning (596/2014/EU) om marknadsmissbruk (MAR). Informationen lämnades genom Softronic ABs försorg för offentliggörande den 31 maj 2017 kl. 16.50 (CET). Detta meddelande liksom ytterligare information om Softronic AB finns tillgänglig på www.softronic.se.

Pressmeddelande (PDF)